Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af BWJ » 14 maj 2022 21:54
Indlæg af lamborg » 15 maj 2022 11:11
Indlæg af triumph » 15 maj 2022 11:52
lamborg skrev: ↑15 maj 2022 11:11 Det må være en bog med meget få sider . Burgere -pommes - hotdogs- rødt kød - og andet hen af sammen boldgade kan jo ikke fylde så meget. :-)
Indlæg af Lintz » 15 maj 2022 11:57
Indlæg af lamborg » 15 maj 2022 14:12
Indlæg af BWJ » 15 maj 2022 20:26
triumph skrev: ↑15 maj 2022 11:52 Ahhhgg. Der findes MANGE måder at tilberede rødt kød Men der er jo f.eks. også Osso Buco, Svineskank, spareribs, Ål (med snaps) og Porchetta. Jeg tænker at det kunne blive en ordentlig moppedreng. Jeg syntes at hjemmesiden kan godt lide hjemmesiden; https://madensverden.dk/ Det virker som om at de faktisk selv har udviklet/lavet maden. Hvor mange andre sider bare virker som om det bare gælder om at have mange opskrifter, de så hugger fra andre hjemmesider
Indlæg af rioalex345 » 30 mar 2023 11:02
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"