Stoker Pro - Tilmelding

Mange medlemmer tror fejlagtigt at Stoker Pro Forum er et offentligt forum, men dette er imidlertid langt fra tilfældet. Det er derimod et privat forum, men med offentligt adgang. Alle er inviteret til at deltage, men på Redaktørernes betingelser. Akkurat som hvis man er gæst til et åbent hus arrangement. Her forventes det også at man følger værtens og medværternes husregler og anvisninger. Hvis ikke du ønsker dette må du indstille sig på at blive fulgt til dørs, eller du har muligheden for selv at forlade selskabet, det er meget simpelt.

Disse regler skal du under din indmelding vedgå at ville overholde. Et af de midler vi har til at holde tingene på et rimeligt niveau er at låse, censurere eller slette en given tråd, også selv om nogle regler ikke umiddelbart er overtrådt. Dette sker efter Redaktørernes skøn og ikke medlemmernes.
Hvis en tråd er låst, censureret eller slettet er det ikke til diskussion. Vi forventer ikke du skal være enig, men vi forventer at du respekterer de beslutninger som staben her på sitet træffer.

Hvor er ytringsfriheden vil du måske spørge? Igen, dette er et privat site. Redaktørerne sætter rammerne for hvad der kan skrives. Du har retten til at skrive hvad du vil, men såfremt en Redaktør finder, at det skrevne overskrider de, ofte usynlige grænser der eksisterer, vil vi redigere, slette og i ekstreme tilfælde meddele dig, at du er uønsket på sitet.
Alt dette uden at skulle begrunde vores dispositioner.
Råd og vejledning givet på Stoker Pro forum bruges på eget ansvar.
Nedenfor finder du det regelsæt som alle har accepteret i forbindelse med deres tilmelding..

Du accepterer at følge reglerne for disse fora, som fremsat i følgende “Regler”-sektion: Vis reglerne for boardet