Jeg har nu erfaret, at jeg har en anden interesse tilfælles med mine stoker-venner.
Så da I også pris på at brygge/nyde øl, vil jeg da gerne dele min første ølbryg med jer

Det er et Allgrain bryg fra Maltbazaren, som hedder "Rudolfs Red Ale".
Det er yderst spændende og helt sikkert noget jeg skal prøve igen.
Tror dog det er rart at være 2 om det, da der er mange ting som skal gøres.
Aftenen før sad jeg og malede malten med min corona-mølle. Det kan godt være, at den skal opgraderes på et tidspunkt. Syntes det var meget svært at male malten nogenlunde ensartet. Lige som man fandt en indstilling der passede, så begyndte den at knuse malten og så måtte man tilpasse indstillingen igen.
Hjemmelavet SI til lauter tun
Det færdige lauter tun
Gasblus fra paella-sæt, som jeg lånte af en nabo
35 liters gryde, som jeg lånte af kokken på jobbet. Gik jo til et godt formål 8-D
Et billede under mæskningen
Første tap under urt opsamlingen
Urt kogning efter den har humlet
Urten køler fra 100gr til 80gr mens krydderierne er i
Et billede af masken og humlen
Rengøring af min hjemmelavede chiller. Virker OK, men sikkert langt fra som effektiv som en hvis jeg havde købt en
Bryggen har fået tilsat gær og skal nu stå 14 dage i primær fermentering
En lille visning af hvor mange liter det blev til. Det er lidt mere end der står i opskriften og det er det kan man også se på OG. Håber ikke alkoholprocenten lider for meget af det.
Alle billederne kan også ses i mit galleri.