Er der nogen der har en god drue i drivhuset, den skal ikke laves til vin. Bare god og sød i smagen.
Der er mange forskellige druer, så et navn ville være dejligt

Vil du gerne kunne spise druen, uden at ligne en rynkerøv, så sørg på et plantecenter.Skovløber skrev:Hej
Er der nogen der har en god drue i drivhuset, den skal ikke laves til vin. Bare god og sød i smagen.
Der er mange forskellige druer, så et navn ville være dejligt
Tak for gode rådpille bruger skrev:
Vil du gerne kunne spise druen, uden at ligne en rynkerøv, så sørg på et plantecenter.
Jordbunden skal passe til druen.
Og plant gerne stokken, så den kan trækker vand selv, uden for drivhuset.
Ellers har du mange vandrette rødder der hvor du gerne vil dyrke andre planter.
Når du hakker de rødder over næste år, så stopper du væksten på vinen.
Du får smag efter forbundsforholdene, så derfor spørg en prof.Skovløber skrev:
Tak for gode råd![]()
Men det med at spørge på planteskolen, der får man jo bare hvad de har på hylden. Det kunne være fint med nogle erfaringer.