Tag godt i mod det og lad os få lidt gang i det.
Det handler om alt man kan putte i kæften, næsten

I kan takke Linse pigenfedtegreven skrev:Ski go ide Ulrik.
Ole
Hehe det er da rimeligt simpeltBrandsen skrev:Halløj i forum,
Konen var rent af gårde forleden dag, og skulle så lige have en sildemad, sådant helt autonomt,
og ville i den anledning så lige lave at hårdkogt æg, til de hvide sild.
Men hey, selv om jeg søgte både højt og lavt, brugte Google, Firefox, og guderne må vide hvad,
og i mit mismod til sidst også den trykte udgave af Frk. Jensens kogebog, så endte jeg totalt
tomhændet, helt og aldeles. Der var simpelthen ikke en eneste opskrift på, hvordan man koger et æg !!
Så jeg hilser dette nye tiltag meget velkommen, det er ikke rimeligt man skal vansmægte, bare fordi
konen er rendt af gårde !
Nå, men både gårdhunden og jeg overlevede begge denne vederstyggelige sceance, vi er jo ikke begge tabt
bag af møgvognen, så en Willemoes Stout, et par skarpe fra sjatterne af brændevinen ved julefrokosten,
lidt lun leverpostej, et par rødbeder, og så var vi begge to sådan set ret ok bagefter.
Men hey, skulle nogen Stoker Pro frænde tilfældigvis kunne luske opskriften på hårdkogte æg ud af den langhårede,
vil både gårdhunden og jeg være evigt taknemmelige, om I ville poste en sådan opskrift her på Stoker Pro.
Dixi Baxi !
I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.Landlyst skrev:Hehe det er da rimeligt simpeltDu tager et BLØDKOGT æg og giver det 5 minutter mere!
![]()
![]()
![]()
JA - Til alle de andre.......Ulrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum?![]()
Fint så bare i æggedeleren med dem og så køre det for digLintz skrev:I er squ dummere end papsøm............Har lige været ude og tjekke alle æggene i køleskabet. Skallen er hård så de ER hårdkogte.
Ja det er endnu et forum som vi kan takke linsepigen forUlrik skrev:Der kunne måske også være behov for et tosse forum?![]()