Gourmet retter, grill opskrifter, øl, vin og alt andet der handler om mad og drikke
Lær at "pille" kartofler og "fyre" op under sovsen
J-B
Stoker XVI
13
Indlæg: 1.548 Tilmeldt: 27 feb 2012 10:28
Mit fyr: HS Tarm Woody 10kw V10 pt.
Areal: 85 Kvm
Brændsel: Varga træpiller
Fremviser gerne i postnummer: 7950
Årligt forbrug: 3.222,4kg.
Geografisk sted: Thorup Mors
Har takket: 50 gange
Blevet takket: 39 gange
Indlæg
af J-B » 28 jun 2016 20:11
godsejeren skrev: Daws
Tys tys lintz det må ikke komme frem
Er der ikke noget med at der skal være noget regnskabsværk klar her til den første? men det er vel kun hvis man bruger sådan noget kjøvenhavneri der hedder moms og skat?
Lintz
Stoker Pro Engel
14
Indlæg: 8.006 Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1385 gange
Blevet takket: 800 gange
Indlæg
af Lintz » 01 jul 2016 18:28
Godsejer - Står her kl. 18,00 med en 17 kilo kalkun der skal på rostisserien. Gæsterne kommer kl 19,00 - Hvor pokker tænder man for den skide grill
20160701_174454.jpg
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
godsejeren
Stoker XV
17
Indlæg: 1.201 Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange
Indlæg
af godsejeren » 01 jul 2016 19:17
Lintz skrev: Godsejer - Står her kl. 18,00 med en 17 kilo kalkun der skal på rostisserien. Gæsterne kommer kl 19,00 - Hvor pokker tænder man for den skide grill
20160701_174454.jpg
Daws lintz
Ja det er jo ikke nemt med alt den teknik
men en time til en 17 kg kalkun vil jeg nok vurdere er i overkanten
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat
http://mhes.dk
Lintz
Stoker Pro Engel
14
Indlæg: 8.006 Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1385 gange
Blevet takket: 800 gange
Indlæg
af Lintz » 01 jul 2016 19:22
godsejeren skrev: Daws lintz
Ja det er jo ikke nemt med alt den teknik
men en time til en 17 kg kalkun vil jeg nok vurdere er i overkanten
Pyt - Jeg ruller den bare ind i noget ris og kalder den "KalkunSushi"
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
godsejeren
Stoker XV
17
Indlæg: 1.201 Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange
Indlæg
af godsejeren » 01 jul 2016 19:30
Daws
Her er hvad der er lavet på grillen de sidste par dage
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat
http://mhes.dk
godsejeren
Stoker XV
17
Indlæg: 1.201 Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange
Indlæg
af godsejeren » 01 jul 2016 19:32
Lintz skrev: Pyt - Jeg ruller den bare ind i noget ris og kalder den "KalkunSushi"
Daws
Go ide
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat
http://mhes.dk
Lintz
Stoker Pro Engel
14
Indlæg: 8.006 Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
Har takket: 1385 gange
Blevet takket: 800 gange
Indlæg
af Lintz » 01 jul 2016 19:33
godsejeren skrev: Daws
Her er hvad der er lavet på grillen de sidste par dage
Du kører med klatten - Godsejer. Ser godt ud
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
godsejeren
Stoker XV
17
Indlæg: 1.201 Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange
Indlæg
af godsejeren » 01 jul 2016 19:34
Daws
Takker glæder mig til at se nogle fine resultater fra dig også
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat
http://mhes.dk
xkfc
Indlæg
af xkfc » 01 jul 2016 23:30
Lintz skrev: Godsejer - Står her kl. 18,00 med en 17 kilo kalkun der skal på rostisserien. Gæsterne kommer kl 19,00 - Hvor pokker tænder man for den skide grill
]
Jeg vil anbefale at vikle noget staniol om, og så udstoppe kræet med plastisk springstof, så skal den nok blive klar til gæsterne ankommer, du kan godt give kartoflerne 55min. jeg tror at 5min. er nok til kalkunen
godsejeren
Stoker XV
17
Indlæg: 1.201 Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
Areal: 140
Brændsel: Dan pellets first class 6mm
Fremviser gerne i postnummer: 9700
Årligt forbrug: 6 tons /6mm
Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
Har takket: 35 gange
Blevet takket: 57 gange
Indlæg
af godsejeren » 02 jul 2016 13:36
Daws
Hvornår ser vi billeder af den samlet grill lintz. Troede da den var i gang med en pull pork allerede
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat
http://mhes.dk