sous vide
: 26 sep 2021 18:10
stod i værkstedet idag og skulle rense en kammerats kaburatorer til motorcyklen i min ultralydsrenser.
det slår mig, at den måtte kunne bruges til sous vide!!
en hurtig googlesøgning viste, at man faktisk kunne købe en 2i1 sous vide/ultralydsrenser.
men er der nogle her, som har forsøgt sig med at flytte madlavningen ud i værkstedet (ultralyd), og dur det?
hvor finder man temperatur og tilberedningstid til sous vide?
er der noget specielt, man bør være opmærksom på?
kan man ødelægge kødet, eller ligefrem blive syg af det, hvis det gøres forkert?
min ultralydsrenser er en 30l, 1200w (600w ultralyd, 600w varme)
ps. en skør ide, behøver jo altid være en dum ide
det slår mig, at den måtte kunne bruges til sous vide!!
en hurtig googlesøgning viste, at man faktisk kunne købe en 2i1 sous vide/ultralydsrenser.
men er der nogle her, som har forsøgt sig med at flytte madlavningen ud i værkstedet (ultralyd), og dur det?
hvor finder man temperatur og tilberedningstid til sous vide?
er der noget specielt, man bør være opmærksom på?
kan man ødelægge kødet, eller ligefrem blive syg af det, hvis det gøres forkert?
min ultralydsrenser er en 30l, 1200w (600w ultralyd, 600w varme)
ps. en skør ide, behøver jo altid være en dum ide