Endnu engang - Gasgrill.
- Lintz
- Stoker Pro Engel
- 13
- Indlæg: 7985
- Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
- Har takket: 1380 gange
- Blevet takket: 796 gange
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Jamen - Lige netop sådan en som vi snakker om her syntes jeg er en udmærkede grill. Altså en Charbroil T-36.KasperHansen skrev:Det lyder til at i har godt styr på det med gasgrille - Jeg regner med her henover vinteren at anskaffe mig en gasgrill, hvor de forhåbenligt er lidt billigere end i sommerperioden.
Jeg skal bruge en grill der passer godt til 4 mennesker (2 voksne, 2 børn) - jeg har et budget i omegen af 5.000 kroner. Hvad skal jeg gå efter?
Den er rigelig stor til at brødføde 2 + 2. Og så holder du dig også et godt stykke under budgettet.
Hvis det skulle blive en Charbroil og du evt. vil have rotisseri også syntes jeg at forhøjer med tilhørende rotisseri fra Funktionsdesign er bedre end Charbroils egen.
Skulle der komme nogle reklamationer er Dancook (som har Charbroil) yderst fornuftige at snakke med.
Der vil måske nok være nogle der melder ind at den eneste grill der dur er en Weber - og det kan da også være den er god men syntes ærligt talt at den er for dyr.
Charbroilen er ganske fin til vores behov og det var den helt store af Blue mountain som vi havde før også.
Har også en Weber Q100 som gør det udmærket til camping, dog er det lidt af en prøvelse at lave alt maden på den til 4 voksne og 1 barn.
Desuden en Weber 57 cm kulgrill med gastændning - Men må indrømme at den sygner bare hen efter vi har fået gas.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Jeg har følgende sortiment:
Charbroil T-47
Weber Q300/3000
Weber Q200
Weber Ø57
Weber Smokey Joe
Kvalitets bemærkninger:
Weber er en klasse for sig selv, min Ø57 er +10 år, og står som "ny," og Q'erne er i kraftig aluminium, dog har jeg måtte reklamere over begge to, da maling/legering smuldrede af - Weber byttede begge låg (god service)
Charbroil T-47 er fin/okay kvalitet, dog lidt tynd i materialet = lidt mere bevægelse hvis man vrider i den (men det gør jeg normalt ikke)
T-500/Titan fra Charbroil er lavet "over there" mod min T-47 som er lavet i østen = T-5000 er milevidt bedre i kvalitet og jeg vil mene man skal op i en +10000kr Weber gassgrill UDEN tilbehør for at kunne sammenligne og så får man "alt grejet" med T-5000 og til den halve pris
Jeg kan godt lide Weber, men skulle jeg vælge om idag, så blev det nok en T-5000
Charbroil T-47
Weber Q300/3000
Weber Q200
Weber Ø57
Weber Smokey Joe
Kvalitets bemærkninger:
Weber er en klasse for sig selv, min Ø57 er +10 år, og står som "ny," og Q'erne er i kraftig aluminium, dog har jeg måtte reklamere over begge to, da maling/legering smuldrede af - Weber byttede begge låg (god service)
Charbroil T-47 er fin/okay kvalitet, dog lidt tynd i materialet = lidt mere bevægelse hvis man vrider i den (men det gør jeg normalt ikke)
T-500/Titan fra Charbroil er lavet "over there" mod min T-47 som er lavet i østen = T-5000 er milevidt bedre i kvalitet og jeg vil mene man skal op i en +10000kr Weber gassgrill UDEN tilbehør for at kunne sammenligne og så får man "alt grejet" med T-5000 og til den halve pris
Jeg kan godt lide Weber, men skulle jeg vælge om idag, så blev det nok en T-5000
- godsejeren
- Stoker XV
- 16
- Indlæg: 1201
- Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
- Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
- Areal: 140
- Brændsel: Dan pellets first class 6mm
- Fremviser gerne i postnummer: 9700
- Årligt forbrug: 6 tons /6mm
- Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
- Har takket: 35 gange
- Blevet takket: 57 gange
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Daws lintzLintz skrev:Jamen - Lige netop sådan en som vi snakker om her syntes jeg er en udmærkede grill. Altså en Charbroil T-36.
Den er rigelig stor til at brødføde 2 + 2. Og så holder du dig også et godt stykke under budgettet.
Hvis det skulle blive en Charbroil og du evt. vil have rotisseri også syntes jeg at forhøjer med tilhørende rotisseri fra Funktionsdesign er bedre end Charbroils egen.
Skulle der komme nogle reklamationer er Dancook (som har Charbroil) yderst fornuftige at snakke med.
Der vil måske nok være nogle der melder ind at den eneste grill der dur er en Weber - og det kan da også være den er god men syntes ærligt talt at den er for dyr.
Charbroilen er ganske fin til vores behov og det var den helt store af Blue mountain som vi havde før også.
Har også en Weber Q100 som gør det udmærket til camping, dog er det lidt af en prøvelse at lave alt maden på den til 4 voksne og 1 barn.
Desuden en Weber 57 cm kulgrill med gastændning - Men må indrømme at den sygner bare hen efter vi har fået gas.
Er du stadigvæk glad for grillen. Vi er meget glade for vores og bruger den tit. Der har ikke været noget at reklamere over endnu.I aften er der smidt en holger kylling på 1600 gram på rundtossen
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
- Lintz
- Stoker Pro Engel
- 13
- Indlæg: 7985
- Tilmeldt: 21 maj 2011 08:24
- Har takket: 1380 gange
- Blevet takket: 796 gange
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Den fungerer fint - Gods. Har dog fået byttet to riste på garantien da de bøjede kort efter ibrugtagningen.godsejeren skrev:Daws lintz
Er du stadigvæk glad for grillen. Vi er meget glade for vores og bruger den tit. Der har ikke været noget at reklamere over endnu.I aften er der smidt en holger kylling på 1600 gram på rundtossen
Jeg må indrømme at den ikke bliver brugt ret meget i øjeblikket - Mine knogler siger at det er bedst at stå indenfor og lave mad i øjeblikket
Julegaven fra konen var en Rømertopf og den har jeg ( med held ) forsøgt at lave diverse retter i.
Sådan en majskylling stoppet med majs, bacon samt æbler bliver nu også god i en Rømertopf skal jeg hilse og sige.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.
- godsejeren
- Stoker XV
- 16
- Indlæg: 1201
- Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
- Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
- Areal: 140
- Brændsel: Dan pellets first class 6mm
- Fremviser gerne i postnummer: 9700
- Årligt forbrug: 6 tons /6mm
- Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
- Har takket: 35 gange
- Blevet takket: 57 gange
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Jeg står inde i laden og griller der er ikke så koldtLintz skrev:Den fungerer fint - Gods. Har dog fået byttet to riste på garantien da de bøjede kort efter ibrugtagningen.
Jeg må indrømme at den ikke bliver brugt ret meget i øjeblikket - Mine knogler siger at det er bedst at stå indenfor og lave mad i øjeblikket
Julegaven fra konen var en Rømertopf og den har jeg ( med held ) forsøgt at lave diverse retter i.
Sådan en majskylling stoppet med majs, bacon samt æbler bliver nu også god i en Rømertopf skal jeg hilse og sige.
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
-
- Stoker I
- 7
- Indlæg: 1
- Tilmeldt: 02 apr 2017 07:58
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Kan bekræfte at Charbroil M500 leverer en del varme bagud... stod ca 40cm fra glashavedør da jeg tændte den første gang for at brænde den til på fuldt blus i 20min. Det kostede en rude - den blev så varm at den sprang . Ikke specielt godt design at sende så meget varme bagud.godsejeren skrev:Jeg står inde i laden og griller der er ikke så koldt
- godsejeren
- Stoker XV
- 16
- Indlæg: 1201
- Tilmeldt: 22 sep 2007 21:11
- Mit fyr: Scotte blackstar 1016/V6.79
- Areal: 140
- Brændsel: Dan pellets first class 6mm
- Fremviser gerne i postnummer: 9700
- Årligt forbrug: 6 tons /6mm
- Geografisk sted: brønderslev / lærkegaarden / 9700
- Har takket: 35 gange
- Blevet takket: 57 gange
Re: Endnu engang - Gasgrill.
Sorkriis skrev:Kan bekræfte at Charbroil M500 leverer en del varme bagud... stod ca 40cm fra glashavedør da jeg tændte den første gang for at brænde den til på fuldt blus i 20min. Det kostede en rude - den blev så varm at den sprang . Ikke specielt godt design at sende så meget varme bagud.
Daws
Det var da ærgerligt med ruden men grillen skal du nok blive glad for
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk