Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af Lintz » 05 sep 2021 17:40
Indlæg af pelle » 05 sep 2021 18:43
Indlæg af Lintz » 05 sep 2021 19:13
pelle skrev: ↑05 sep 2021 18:43 Spurgte køkkenchefen. Hun siger Øst for store bælt hedder de krebinetter og vest for hedder de karbonader. I hendes verden er karbonader paneret og krebinetter er ikke. Serveres med stuvede ærter,gulerødder og kartofler.
Indlæg af MichaelK » 05 sep 2021 21:21
Indlæg af Lintz » 06 sep 2021 05:28
MichaelK skrev: ↑05 sep 2021 21:21 Foretrækker til enhver tid frikadeller, frem for karbonader/krebinetter. Jeg synes karbonader/krebinetter er kedelige, og er de ikke panerede, så kan de let blive en tør sag.
Indlæg af triumph » 06 sep 2021 13:06
Indlæg af pendec » 06 sep 2021 15:09
Indlæg af Carslen » 06 sep 2021 17:01
Indlæg af pelle » 07 sep 2021 01:10
Indlæg af thoken » 07 sep 2021 12:01
pelle skrev: ↑07 sep 2021 01:10 Tror vi finder et nyt navn. Hvad med Karbonetter, da jeg syntes Krebinader lyder dumt. . Så, er det valgfrit hvad slags kød der bruges og med og uden rasp. Form dem runde og tab dem. Så, er de sådan en ting mellem runde og ovale.
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"