Indlæg
af Lintz »
Følgende er "Copy-pastet" fra Horesta.dk:
Sådan kan man undgå spredning af bakterier:
•Svinekød, fjerkræ, oksekød, fisk, æg og grønsager skal tilberedes og behandles hver for sig, så der ikke overføres bakterier mellem råvarerne.
•Råt kød og rå grønsager skal altid holdes adskilt fra færdigvarer som fx pålæg og færdiglavede retter.
•Knive, maskiner og skærebræt skal altid være rene og skal rengøres grundigt efter brug. Redskaber, der har været brugt til råt kød, fjerkræ, fisk, æg og grønsager, skal derfor rengøres straks efter brug.
•Karklude, viskestykker, håndklæder, forklæder, m.m. kan også sprede bakterier. Det er derfor vigtigt, at disse renholdes og skiftes ofte.
Så er det ufattelig at man kan købe en "færdigret" af rå svinekotelet som er smasket ovenpå en gang rå grønsager. Tilsæt lidt fløde og ind i ovnen - Velbekomme.
accepterer det u-undgåelige, det kan du alligevel ikke gøre noget ved.