Jeg er så en af dem der ikke er så imponeret over sådan en Charbroil fra Bilka. Bevares, den er da relativt billig. Men jeg synes slet ikke den varmer lige så godt som fx min bette Weber Q2000 eller en større Broilking gør.
En anden ting er finish og kvalitet. Man får som regel hvad man betaler for. Stod jeg med 2000-2500,- til grill valgte jeg helt klart en Weber Q igen, frem for de billige store modeller fra Charbroil.
Tom_AT skrev:Jeg er så en af dem der ikke er så imponeret over sådan en Charbroil fra Bilka. Bevares, den er da relativt billig. Men jeg synes slet ikke den varmer lige så godt som fx min bette Weber Q2000 eller en større Broilking gør.
En anden ting er finish og kvalitet. Man får som regel hvad man betaler for. Stod jeg med 2000-2500,- til grill valgte jeg helt klart en Weber Q igen, frem for de billige store modeller fra Charbroil.
Der er jeg så lige modsat i min opfattelse..
Jeg har en Weber Q2000, en Weber Q3200 samt en Ø57 kuglegrill.. Og det er da kun kuglegrillen som er værd at skrive hjem om kvalitetsmæssigt - begge Q'er skallede i emaljen efter 1 1/2 år.. Bevares de er solide i konstruktionen, men varmefordelingen er slet ikke til at styre tilsvarende den T-45 (mener jeg den hed)..
Jeg kan godt li Weber, men Q'erne er ikke pengene værd ift. Weber kul grill (min Ø57 er +10 år og står dom en ny)
Næ nej, pas du på din Charbroil og sørg for at få den ind om vinteren, så holder den fint
Min Q2000 har jeg nu haft i 1 års tid og brugt den flittigt. Den står på overdækket terrasse og ser stadig ud som ny, udvendigt. Har også en gammel Weber kuglegrill stående som kun bliver brugt til steg.
Nu har vi grillet lidt på charbroilen og må sige at den indtil videre skuffer den ikke. Der er lavet hel kylling på rotesseri - flæskesteg i stegholder - spareribs i holder - pølser og bøffer og i aften en skinkeculotte. Så tommel op herfra
Jens overfyrmester på godset
scotte bs1016 med semirens sommerherd og V6.79 sat i drift 13/8-2013 kl.16.10.
P=3.5 i=0.17 blæser 13-18-23 rens 10-4-30 røgtemp 70* Skakttemp 40-45* Vvbtemp 55* kedeltemp 66* shunttemp 55* snegl 585 gram trevejsventil rumtermostat http://mhes.dk
Nu har vi grillet lidt på charbroilen og må sige at den indtil videre skuffer den ikke. Der er lavet hel kylling på rotesseri - flæskesteg i stegholder - spareribs i holder - pølser og bøffer og i aften en skinkeculotte. Så tommel op herfra
JA JA men min telefon har ikke ringet
Du må aldrig tro du er værdiløs.
Du kan altid bruges som et dårligt eksempel