Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af Lintz » 21 jul 2016 10:47
Indlæg af godsejeren » 21 jul 2016 21:35
Lintz skrev:Så er kødet fundet frem til i aften 20160721_104115.jpg
Indlæg af godsejeren » 21 jul 2016 21:37
Indlæg af Lintz » 21 jul 2016 21:55
godsejeren skrev:Daws Man må sige du går ind for frisk kød skal den på rotesseri
godsejeren skrev:Daws Hvad mener du så om grillen indtil videre lintz er du tilfreds.
Indlæg af xkfc » 21 jul 2016 22:25
Indlæg af godsejeren » 21 jul 2016 23:16
Lintz skrev:Tror squ jeg får et problem når spyddet skal stikkes igennem Ja - Faktisk "Gods" Dog skal man lige være opmærksom på at den varme en del bagud, noget jeg ikke lige har været vant til. Har haft lidt gavn af div. youtube video vedrørende behandlingen af den.
Indlæg af xkfc » 22 jul 2016 06:27
godsejeren skrev:Daws Med varme bagud er så den varme den smider fra sig du mener. Jeg kan anbefale at blive medlem af Facebook gruppen charbroils venner der kommer der mange gode tips
Indlæg af Lintz » 22 jul 2016 06:47
Indlæg af Lintz » 22 jul 2016 07:24
xkfc skrev:Det er blot ærgerligt at det er en lukket gruppe med en enkelt administrator.
Indlæg af xkfc » 22 jul 2016 07:39
Lintz skrev:Lukket gruppe kan man selvfølgelig altid diskuterer for og imod - Men hvad er der galt med en enkelt admin ?
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"