Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af godsejeren » 22 jul 2016 09:53
Lintz skrev:Ja - Det er den varme som den smider bagud. Første gang jeg havde ild i den var vinduerne som den stod op af så varme at jeg ikke kunne røre ved dem. Min Blue mountain havde ikke dette "problem"
Indlæg af godsejeren » 22 jul 2016 09:55
xkfc skrev:Det er blot ærgerligt at det er en lukket gruppe med en enkelt administrator.
Indlæg af Lintz » 26 jul 2016 09:46
Indlæg af xkfc » 26 jul 2016 11:11
Lintz skrev:Til orientering. Bemærkede at et par af ristene begyndte at Bue. Tog et fotos og skrev direkte til Dancook og spurgte om det var normalt. Har lige fået svar tilbage at det IKKE var normalt og jeg vil få to nye U.B. Fin service.
Indlæg af Lintz » 26 jul 2016 11:21
xkfc skrev:ø hvad! er det ikke støbejern?
Indlæg af Lintz » 02 aug 2016 10:36
Indlæg af godsejeren » 19 aug 2016 21:38
Indlæg af Lintz » 19 aug 2016 21:54
godsejeren skrev:Daws Så kom der termometer på grillen image.jpeg
Indlæg af godsejeren » 19 aug 2016 22:02
Lintz skrev:Har set at flere har gjort det. Virke det og viser den rigtig.
Indlæg af KasperHansen » 30 sep 2016 12:57
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"