Stedet hvor alt til stokeren diskuteres. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål
Spring til indhold
Du har deaktiveret javascript og dermed vores annoncer!Hvorfor det ikke er en god ide, kan du se mere om her:Blokering af Annoncer
Indlæg af Lintz » 03 sep 2021 21:33
Indlæg af MichaelK » 04 sep 2021 04:17
Indlæg af triumph » 04 sep 2021 08:57
Indlæg af Carslen » 04 sep 2021 10:28
Indlæg af triumph » 04 sep 2021 11:15
Indlæg af Fiffer » 04 sep 2021 11:21
Indlæg af lamborg » 04 sep 2021 11:34
Indlæg af vinther2 » 04 sep 2021 12:52
Indlæg af pendec » 04 sep 2021 16:52
vinther2 skrev: ↑04 sep 2021 12:52 En rigtig "Dansk" wienerscnitzel er med revet peberrod, en "dreng" som er et par små sild som er foldet rundt, samt kapers og en citronskive. Den serveres med brasede kartofler, og ang. sovs, så vil det mest naturlige være at servere en lidt fed brun sovs til,- skilt sovs. Smørsovs egner sig ikke til braskartofler. Dette er hvad min kone fortæller mig, hun er uddannet i køkkenbranchen. Men om det kan veksle fra egn til egn, skal jeg ikke kunne sige, men ovenstående skulle være grundopskriften.
Indlæg af pelle » 04 sep 2021 16:58
Tilbage til "Mad, Madlavning, Øl & Vin"